kucharz Żywiec, kucharka Żywiec, szef kuchni Żywiec
Minimum roczne doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku,
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz w organizacji imprez okolicznościowych,
Umiejętności kontroli kosztów i bardzo dobrej znajomości systemu HACCP,
Aktualna książeczka sanepidu,
Zdolności organizacyjne i pozytywna energia,
Komunikatywność i wysoka kultura osobista,
Znajomość obsługi komputera,
Kreatywność, pasja i zapał widoczne w kuchni i w kontakcie z Klientem.
Wymagania
Nadzór nad jakością produkcji posiłków,
Przygotowywanie posiłków na podstawie naszych receptur,
Sporządzanie kosztorysów i dziennej analizy kosztów,
Organizacja pracy personelu,
Kontrola przestrzegania zasad higienicznych,
Dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
Oferujemy
Stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
Możliwość rozwoju zawodowego,
Pracę od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-16.00,
Ciekawe wyzwania zawodowe,
Udział w szkoleniach (możliwość wyjazdu do USA!) oraz konkursach kulinarnych,
Ocenę pracy opartą na jasno określonych kryteriach,
Pakiet świadczeń socjalnych, w tym prywatną opiekę medyczną i dofinansowanie do karty Multisport, bony na Święta,
Posiłek w pracy,
Profesjonalną odzież i bezpieczne obuwie,
Dobrą i życzliwą atmosferę.
Klauzule informacyjne
Aplikuj